Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/herremoden.dk/gadgetpris.dk/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/herremoden.dk/gadgetpris.dk/wp-includes/plugin.php on line 601
Forside | Gadgetpris.dk

Forside

Hej om velkommen til gadgetpris.dk.
Gadgetpris.dk er stedet hvor flere mennesker dagligt finder deres nye sjove gadgets. Vi forsøger at finde så mange gadgets online, og sortere dem i vores system, så du let finder din næste gadget.

Vi forsøger at gøre websitet så brugervenligt så muligt, dog er dette svært når vi har flere tusinde produkter. Når du finder din gadget via os, så er du en del af en masse andre danskere, som dagligt kigger forbi stedet her for at kigge på et fedt og sjovt tidsfordriv, som man må sige de fleste gadgets kan levere.

Denne service er fuldstændig gratis, og vil altid være det. Der er ingen skjulte gebyr ved brug af vores hjemmeside og det vil der aldrig komme.

Vi forsøger at holde os opdateret med priser osv. bær dog over med os hvis de ikke passer helt, og skriv endelig en mail til itfit@hotmail.dk hvis du finder fejl.


Vi vil forsøge at skaffe rabatkoder o.l. så du får nogle flere fordele ved at gå igennem vores side.

Gadgets er lavet for at gøre vores liv sjovere, og for at vi har noget at få de lange timer til at gå med. Derfor har vi tænkt at der bør være et sted hvor man hurtigt kunne finde sin gadget så man ikke spilder tiden med at anskaffe sig en gadget, men kan bruge tiden på at fordrive den på noget man kan lide istedet.

Alle evt. rabatkoder o.l. vil blive lagt op her på forsiden.

Kontaktoplysninger:
Itfit@hotmail.dk
23 98 73 56

Du kan se alle gadgets fra coolstuff ved at trykke “Se alt” i topmenuen. Vi har pt. produkter fra my-phoneshop.dk og coolstuff.dk, men der vil komme mange flere med tiden. Derfor skal du holde dig opdateret her på siden. Vi forsøger altid at finde så mange forskellige sager som muligt, da vi mener at vi på den måde kan sikre os at lige netop hver enkelte person kan finde den gadget de ønsker sig.